Vælg en side

Hvem er
Den Lille Bogholder

Bogholder i Bramming ved Esbjerg

Hvis du bor i Bramming ved Esbjerg og mangler en bogholder, er du kommet til rette sted. Mit navn er Ida Guldborg, jeg bor i Bramming blot 25 kilometer fra Esbjerg, og jeg har arbejdet som bogholder igennem mange år. Jeg servicerer alle virksomheder, både små og mellemstore, som har brug for assistance til bogholderiet. Bogholderi er jo et vidt begreb, så det jeg typisk hjælper med, er:

Generel bogføring. Vi kender vist nok alle sammen til det arbejde, der ligger i at bogføre virksomhedens bilag. Det kan tage masser af tid, og man kan som ikke-rutineret hurtigt komme til at bogføre forkert. Det hjælper jeg dig med.

Moms. Jo, den er god nok. Lad mig hjælpe din virksomhed med at holde styre på indgående og udgående moms. Jeg sørger for at der er styr på moms-tallene, og jeg hjælper naturligvis også med momsafregning, når det er tiden.

Løn. Husk at forkæle dine ansatte med løn (smiler). Det er her du trygt kan overlade denne vigtige del i din virksomhed til mig. Jeg sørger for at dine ansatte får den løn, de har krav på, og jeg hjælper selvfølgelig også med at holde styr på feriepengene. Jeg arbejder blandt andet med Danløn, Proløn og Dataløn.

Bogføring sparer dig tid

Ud over at hjælpe dig med bogføring som beskrevet ovenfor, er jeg også klar til at hjælpe dig med andre administrative opgaver i din virksomhed. Jeg er en arbejdsbi, som altid er parat til at give et nap med, og jeg beskrives som glad, omhyggelig, vellidt og meget dygtig og ansvarsfuld.

Af andre administrative opgaver kan nævnes:

Telefonpasning. Jeg tager mig af de opkald, som måtte komme fra kunder, samarbejdspartnere og andre, som gerne vil i kontakt med dig. Ved at lade mig klare din telefonpasning, kan du fokusere på de vigtigste områder i din virksomhed.

Kopiering. Måske er der øget behov for kopiering af materialer i din virksomhed? Lad mig klare dette kopieringsarbejde, og lad mig klare problemerne, når (hvis) kopimaskinen pludselig går i sort. Jeg besidder stor tålmodighed.

Tasteopgaver. Mange års brug af computer gør at jeg er et godt valg, hvis du har brug for en person til diverse tasteopgaver. Det kan være referater, der skal nedfældes, eller det kan være beskrivelser af arbejdesopgaver og -gange.

Som sagt driver jeg min virksomhed fra Bramming, men kører gerne ud til din virksomhed, hvor du kan hyre mig på time- eller dagsbasis. Jeg kører også gerne til Esbjerg, Ribe, Kolding og Vejen og er i det hele taget meget fleksibel og bevægelig i forhold til opgaver i Syd- og Sønderjylland.